Slagerij A. Hoekstra

Biologische groente

Biologische groente wordt niet “opgejaagd” om snel te groeien, maar groeit in een natuurlijk ritme. Ze is daarom meestal voller van smaak. Bij het kwaliteitsvlees dat wij bieden, leveren we daarom ook graag biologische groente om uw maaltijden nog smakelijker te maken.

Wij maken onderdeel uit van een uitgebreid Noord-Nederlands netwerk van biologische groetetelers en kunnen u elke week een kraakvers en goed gevarieerd biologisch groentepakket leveren. Uit het aanbod van het seizoen wordt hiervoor van meerdere telers een gevarieerd en evenwichtig pakket samengesteld met de lekkerste verse groenten en het sappigste fruit.

Veldvers en van de beste biologische kwaliteit. Niet alleen zware koolsoorten en bieten, maar ook sla, broccoli, bloemkool, waspeen, paksoi, tomaat, paprika, andijvie, prei, witlof, sperziebonen, etc.

U kunt een abonnement nemen op 3 soorten groentepakketten elk ook nog in verschillende maten. Met het luxe groentepakket ontvangt u wekelijks een verassende variatie binnen de meest gekozen groentesoorten. Het basispakket is een efficiënt pakket, maar beslist niet eenzijdig. Het combipakket is voor mensen die minder vaak koken. Groenten voor 2 tot 3 maaltijden aangevuld met handfruit.

U kunt ook kiezen voor een biologisch fruitpakket, of voor allebei natuurlijk. Het biologisch fruitpakket bieden wij in twee uitvoeringen. Het basisfruitpakket bevat 2 tot 2,5 kg fruit. Elke week bevat dit pakket 4 tot 5 soorten fruit. Het grootfruitpakket is uitgebreider. Meer gewicht en meer soorten; een complete fruitmand in een tasje.

De prijzen (per week) van verschillende pakketten staan hiernaast.